TAMPEREEN TALOTEKO OY

Rakentavaa laatua jo 30 vuoden ajan

Taloteko Oy on toiminut alalla jo 30 vuotta ja voimme ylpeänä todeta, että olemme olleet mukana toteuttamassa satoja laadukkaita pientaloja Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Vuodesta 2012 lähtien olemme laajentaneet Tampereen alueella toimintaamme myös rivitalojen ja paritalojen rakentamiseen, tarjoten monipuolisia ratkaisuja erilaisiin asumistarpeisiin.

Yrityksemme toiminta perustuu vahvaan ammattitaitoon, tinkimättömään laadunvalvontaan ja asiakaslähtöiseen palveluun.

Jokaisen hankkeemme takana on kokenut arkkitehti, joka suunnittelee toimivia ja ajattomia koteja, jotka säilyttävät arvonsa vuosien varrella. Pohjaratkaisun toimivuus on meille itsestään selvää. Tämän lisäksi arkkitehtisuunnittelussa paneudutaan huolellisesti tontin erityispiirteisiin ja ympäristöön, jotta kodit sulautuvat saumattomasti maisemaan.

Vakiintuneen henkilökuntamme lisäksi käytämme paikallisia luotettavia alihankkijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Voitte luottaa siihen, että toimimme määräysten mukaisesti. Laadun takaaminen on meille kunnia-asia ja se näkyy tyytyväisinä asiakkaina ja onnistuneina projekteina.

Me Taloteko Oy:ssä uskomme, että hyvin suunniteltu asunto on avain viihtyvyyteen. Siksi asunnon pintamateraalit valitaan jo rakennusvaiheessa yhteistyössä asukkaan ja sisustussuunnittelijan kanssa. Asukas voi halutessaan valita joitain lisähintaisia tuotteita, jotta yksilölliset tarpeet tulisivat huomioiduiksi.

Rehellisyys, laadukkuus ja jatkuva oppiminen ovat toimintamme kulmakiviä ja lupauksiamme sinulle. Tavoitteenamme on olla luotettava kumppani, joka ei rakenna ainoastaan koteja vaan pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Lue lisää yrityksemme kotisivuilta ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Tampereen Taloteko Oy on toiminut omakotitalojen rakentajana jo vuodesta 1995 alkaen rakentaen satoja yksilöllisiä pientalokohteita Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Vuodesta 2012 alkaen olemme myös tehneet rivitaloyhtiöitä ja paritaloja Tampereen seudulla. Meillä on vakiintunut henkilökunta palveluksessamme ja käytämme paikallisia luotettavia alihankkijoita kohteissamme.

Tärkeimmät periaatteemme ovat rehellisyys, laadukkuus ja jatkuva oppiminen. Asiakkaamme voi luottaa laadukkaaseen lopputulokseen sekä siihen, että rakentaminen tapahtuu täysin määräysten mukaisesti.

Asuinkohteemme suunnittelussa käytämme ammattitaitoista arkkitehtiä, jotta asunnoista tulee toimivia ja ajattomia. Rakennusten ulkomuoto ja sovittaminen tontille vaatii ammattimaista suunnittelua, jotta kaikki toimii ja vaikuttaa sopusointuiselta. Pohjaratkaisun toimivuus tuo asumisviihtyvyyttä ja sujuvuutta arjen askareisiin.

Hyvin sisustettu asunto on viihtyisä ja säilyttää arvonsa. Asunnot sisustetaan yhdessä asukkaan ja ammattitaitoisen sisutussuunnittelijan kanssa valittujen materiaalien mukaisesti. Jokaisesta asunnosta tulee asukkaan valinnan mukainen ja ainutkertainen. Asukas voi myös halutessaan vaihtaa joitakin varusteita tai hankkia lisätuotteita asuntoonsa sisältöerittelyn mukaisesti.

Lue lisää yrityksemme kotisivuilta ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!