HERVANTAJÄRVI

Luontoretkeltä ratikalla kaupungin rientoihin

Joutsenpuistoon rajoittuvalle tontille rakentuvassa Hervantajärven Hillassa ja Karpalossa voit nauttia kodin rauhasta. Taloyhtiön pihasta löytyy viihtyisät oleskelupaikat sekä leikkialueet ja aivan kotikadun päässä avautuvat Hervantajärven ja Makkarajärven ulkoilumaastot.

Arjen lähipalvelut löytyvät läheltä. Kävelet hetkessä lähikauppaan, ja pääset kätevästi tontin vierestä kulkevalla ratikalla Hervannan ja Tampereen keskustan monipuolisten palveluiden ääreen.

Liikenneyhteydet

Kulkuyhteydet Hervannan palveluiden suuntaan ja Tampereen keskustaan ovat erinomaiset.

Ratikkapysäkki löytyy aivan tontin vierestä. Hervantajärvi on ratikkalinja 3:n päätepysäkki, josta pääsee Hervantaan 5 minuutissa ja Tampereen keskustaan reilussa kahdessakymmenessä minuutissa.

Noin 8 kilometrin matka keskustaan taittuu nopeasti myös omalla autolla.

Luonto ja liikkuminen

Alueen liikunta- ja harrastemahdollisuudet tekevät Hervantajärvestä ihanteellisen asuinpaikan aktiivisille liikkujille. Lähes kotiovelta avautuvat lenkkeily- ja retkeilyreitit ja uimaranta kutsuvat liikkumaan ympäri vuoden.

Hervannan alueelta löytyy monipuolisia mahdollisuuksia liikkumiseen ja harrastamiseen, mm. uima- ja jäähalli, kuntokeskus ja frisbeegolf.

Palvelut

Kaakamonkaaressa asuessa kävelyetäisyydeltä löytyvät suurimpien ketjujen päivittäistavarakaupat, ravintoloita, harrastusmahdollisuuksia ja terveyspalvelut.

Lyhyen ratikkamatkan päässä Hervannasta löytyy mm. Kauppakeskus Duo kattavine palveluineen, uimahalli, kirjasto, harrastustiloja ja ravintoloita.

Koulut ja päiväkodit

Kaakamonkaari on ihanteellinen asuinpaikka myös lapsiperheille rauhallisen sijaintinsa sekä koulujen ja päiväkotien läheisyyden ansiosta: lähin päiväkoti rakentuu aivan tontin viereen.

Hervannan alueelta löytyy useita oppilaitoksia kuten Tredu, poliisiammattikorkeakoulu ja Tampereen yliopiston Hervannan kampus.